Alice's Abenteuer im Wunderland

Read for free on Oodles App

Description:

Source: http://gutenberg.org

Copyright: This work is in the public domain in the USA only.

Alice's Abenteuer im Wunderland është një roman fantazi në lidhje me një vajzë të vogël që hyn në një botë magjike të plotë të krijesave të veçanta. Ajo hyn në këtë botë me anë të një vrimë lepuri.Romani ishte shkruar fillimisht në vitin 1865 nga autori Dodgson Shqip Charles Lutwidge nën pseudonimin Lewis Carroll. Ky roman ofron argëtim të lartë për të gjithë familjen.Libri përmban 12 kapituj të mbushura me fantazi dhe magji. Ky roman i përjetshëm është publikuar disa herë më parë dhe kjo është një kënaqësi për të publikuar këtë të re, me cilësi të lartë, dhe botim të përballueshme. Ky botim vjen me rreth 42 ilustrime nga John Tenniel.